El Consell Comarcal activa el web d'en Pitu Tries

2011-07-29 14:00

L’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha posat en funcionament el web d’en Pitu Tries -el personatge de ficció que protagonitza totes les campanyes de reciclatge del Consell- on hi ha tots els recursos i materials que s'han anat editant des de la seva creació.

En aquesta pàgina web es pot trobar informació de la campanya que s’està duent a terme aquest estiu -“Si triem junts, sona millor”-, en la qual els casals de la comarca poden disposar d’un dossier per fer tallers i jocs de material de rebuig. També se'ls fa entrega d’un cd amb la cançó que porta el mateix nom de la iniciativa que pretén sensibilitzar en el reciclatge.

Els dies 25 i 26 d'agost, el Consell Comarcal (a través de les àrees de Medi Ambient i de Joventut) organitzen una activitat destinada als casals, per tal que puguin dur aquells jocs i tallers que han estat fent i els puguin ensenyar a la resta de nens i nenes. Inicialment està programat que el dia 25 l’activitat es faci a Castelló d'Empúries i l’endemà a Figueres.

A totes dues festes és disposarà d’un inflable gegant –conegut com “El pop del reciclatge”- el qual no es gaire comú de veure ja que té poques sortides l'any. El fi de festa acabarà amb en Pitu Tries interpretant la cançó en un concert on s’espera que surtin grups teloners per part de qualsevol dels casals que hi participin.