Víctor Puga i Maria Eugènia Sala nous patrons de la Fundació Salut Empordà

2016-12-25 18:00

Aquesta setmana Víctor Puga, per decisió del Patronat de la Fundació Salut Empordà, i M. Eugènia Sala, per designació del Ple de l'Ajuntament de Figueres, s'han incorporat com a membres del Patronat de la FSE, el màxim òrgan rector de l'entitat. Els nous vocals han pres el relleu de Pilar Heras i Sílvia Oliveras.

Víctor Puga López, l'actual alcalde de l'Escala, municipi on hi ha el CAP de l'Àrea Bàsica de Salut gestionada per la FSE, és llicenciat en Dret per la Universitat de Girona, té un Màster en Alta Funció Pública per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, un Postgrau en Direcció d'Empreses per la Universitat Pompeu Fabra i un Postgrau en Urbanisme per la Universitat de Girona.

Pel que fa a la seva experiència professional, és diputat provincial pel partit judicial de Girona i advocat en exercici. Anteriorment havia treballat com a TAG a l'empresa pública de Semega, va ser secretari interventor accidental a l'Ajuntament de la Tallada d'Empordà i adjunt a la direcció i gerència de l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya i de l'Institut Català del Suro, entre d'altres.

D'altra banda, M. Eugènia Sala Gómez és llicenciada en filosofia i lletres (secció ciències de l'educació) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat estudis de postgrau en gestió i resolució de conflictes, Mestratge en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona i  Mestratge en Gestió de Política Universitària per la Universitat Politècnica de Catalunya.

En relació a la seva ocupació professional, actualment treballa al Servei Territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a l'edifici de Generalitat a Girona. És funcionària del cos superior de la Generalitat de Catalunya i ha exercit la seva tasca professional, de caràcter tècnic, en diferents departaments, en l'àmbit de la joventut, de les polítiques d'educació universitària i de l'ocupació i dels serveis socials.

 

 

Lloc de cerca