Una dona ha mort en un incendi a la plaça de l'Ajuntament de Figueres

2019-01-15 16:00

Una senyora de més de 80 anys d'edat, M.A.B., ha mort en un incendi que s'ha produït al voltant de les tres de la tarda en un pis amb balcons a la plaça de l'Ajuntament de Figueres, just damunt de la farmàcia, i amb entrada per la plaça de l'Església. Quatre dotacions dels bombers s'han desplaçat a la zona i en accedir a la vivenda han trobat el cos de la dona. Segons les primeres informacions ha cremat un sofà al primer pis, afectant el guix de parets i sostre del menjador. La resta d’immoble no ha patit danys a causa del foc, únicament ha resultat afectat pel fum. Al lloc han treballat Bombers, SEM, Guàrdia Urbana i Mossos. La zona ha quedat acordonada.

Els Mossos d'Esquadra, que han activat tres patrulles, han iniciat diligències per determinar les circumstàncies de l’incendi i s’han fet càrrec de les tasques judicials pertinents.

El passat 31 de maig ja es va produir un incendi sense ferit en aquest mateix bloc, concretament en el pis de sobre del d'on hi ha hagut avui una víctima mortal.