Sons del Món programa 9 concerts concentrats 15 dies a la Ciutadella de Roses

2020-06-26 11:00

El festival Sons del Món presenta una edició marcada per una programació on principalment hi trobem els grans noms de l’escena musical catalana acompanyats d’altres grans artistes com Diego El Cigala, Lola Indigo i Pablo López. 

Sopa de Cabra presentarà el seu esperat nou disc, "La Gran Onada"; Sílvia Pérez Cruz -una de les empordaneses més universals- presentarà la seva elegant proposta musical acompanya del genial pianista Marco Mezquida; els Stay Homas, el fenomen musical del confinament, faran un dels pocs concerts que duran a terme aquest any; Manel, un dels referents musicals del país, portaran a escena el seu darrer treball, "Per la bona gent"; Miki Núñez mostrarà el perquè és un dels artistes més importants de casa nostra i Els Amics de les Arts oferiran el seu concert acústic batejat com "Els dies més dolços".

En total es duran a terme nou concerts a la Ciutadella de Roses. Quan el govern català publiqui la normativa exacta de concerts l’organització del Sons del Món podrà decidir si es pot dur a terme la programació de petit format als cellers de la D.O. Empordà.

L’organització anuncia també que en tot moment es compliran les mesures vigents que es dictaminin per la prevenció de la Covid-19. Entre altres detalls, l’aforament del festival passa de 2.200 a 900 localitats. Aquest divendres a les 12h es posen a la venda més entrades de tots els concerts anunciats, així com les entrades de les noves confirmacions al web del festival www.sonsdelmon.cat.