Santi Vila ofereix a ICV renovar la col·laboració en el proper mandat

2011-05-26 15:00

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, s’ha reunit aquest matí amb representants d’Iniciativa per Catalunya Verds, així ha iniciat les trobades amb tots els partits polítics que van obtenir representació al proper consistori municipal. 

Durant la trobada, CiU i ICV han valorat molt positivament l’acord entre les dues formacions dels últims quatre anys i les actuacions que se n’han derivat. Per aquest motiu l’alcalde Vila ha ofert al regidor electe, Xavier Monfort, la opció de renovar la col·laboració entre les dues formacions per al proper mandat municipal. Una col·laboració que passaria per repetir un acord permanent o bé a través d’acords puntuals. Els representants ecosocialistes han anunciat que estudiaran la proposta de l’Alcalde durant els propers dies. 

Amb aquesta reunió, Vila ha iniciat una roda de trobades que ha volgut començar amb els representants dels partits que actualment formen part del Govern municipal. En els propers dies tindrà lloc la reunió amb Esquerra Republicana de Catalunya, mentre que a partir de la setmana vinent i fins la constitució del nou consistori -prevista per l’11 de juny- serà el torn per la resta de partits polítics.