Salut impulsa la vacunació sense cita aquest mes d'agost per augmentar la cobertura poblacional i començar el curs amb la màxima protecció

2021-08-10 14:00

El Departament de Salut continua impulsant estratègies de vacunació per augmentar la cobertura poblacional també en el mes d’agost. A partir d’avui dimarts, s’ha obert la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia, i en horari de 16 a 20 h, en punts de vacunació distribuïts arreu del país. A més, en el cas que sigui necessari serà possible rebre la segona dosi en  punts de vacunació específics establerts arreu del territori. De totes maneres, per contribuir al bon funcionament i organització d’aquests punts, ja que és una tasca molt complexa, es recomana demanar la cita prèvia per internet: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.

Figueres és un d'aquests punts de vacunació sense cita. Es troba al Centre Cultural el Molí de l’Anguila, carrer Via Làctia, s/n. Les dates previstes són dimecres 11 d’agost, dijous 12 d’agost, divendres 13 d’agost i dilluns 16 d’agost, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

A Roses es podrà fer al Mercat, al carrer de Dr. Ferran, 7, el divendres 13 d’agost, d’11 a 13 h.