Reincidentes substitueix els 25 anys de Tarda-Tardà a l'Acústica

2010-08-03 13:36

Reincidentes, en format unplugged serà el grup que actuarà enlloc de l'espectacle de 25 anys de Tarda Tardà que s'havia de celebrar el divendres 3 de setembre dins el marc del Festival Acústica de Figueres i que s'ha anul·lat degut a problemes d'agenda dels artistes participants i de la falta de previsió de l'empresa que coordina aquest projecte.

El grup andalús Reincidentes sempre ha reivindicat la música com un vehicle per a la protesta social i la conscienciació. El seu debut en directe va ser a finals dels vuitanta davant del despatx del rector de la Universitat de Sevilla. D'ells es va dir que era una banda sevillana de rock radical basc.

Ara ja porten més de 20 anys d'escenaris i una quinzena d'àlbums publicats amb himnes generacionals d'esperit punk com “Vicio” o “Ay Dolores”. Ara estan a punt de publicar un nou disc del que ja han avançat una cançó titulada “No podemos esperar”.

A Figueres es presenten en format de quartet acústic. L'any 2004 ja van publicar un disc totalment desendollat i el seu, fins ara últim disc, “América” és un recull de versions de bandes i cantautors llatinoamericans com Sílvio Rodríguez, León Gieco o Pablo Milanés.