Quatre noves intervencions contra el top manta a Roses decomissant productes per valor de 36.000 euros

2019-08-30 17:00

La Policia Local de Roses ha dut a terme aquesta setmana quatre noves intervencions importants contra el top manta, que han possibilitat l’enretirada de productes destinats a la venda per valor de 36.000 €. A aquests bons resultats pel que fa a la quantitat de material decomissat, se suma el fet que tots els dispositius han tingut lloc sense provocar aldarulls i evitant situacions que posin en perill la integritat d’agents, manters o vianants.

Els dispositius realitzats al llarg d’aquesta setmana han consistit concretament en el decomís de dos vehicles emprats com a magat dels productes destinats a la venda irregular en el passeig de Roses, així com en dos dispositius específics per interceptar els venedors quan aquests es dirigien cap a la zona de venda.

El total de productes i material decomissat en aquests operatius té un valor aproximat de 36.000 €, una important suma que segueix amb l’objectiu marcat per l’Àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Roses a principi de temporada: reduir al màxim la rendibilitat econòmica que produeix el top manta. Es posa en relleu, doncs, l’eficàcia d’aquesta estratègia, que enguany  està assolint decomissos molt superiors als realitzats altres temporades a peu de passeig Marítim.

Un altre fet molt destacable és que totes les actuacions tan tingut lloc sense causar cap tipus d’aldarull ni confrontacions, gràcies a una minuciosa planificació i preparació per part de la Policia Local de Roses.

El regidor de Seguretat de Roses, Joan Plana, torna a reiterar no obstant, que "l'objectiu de l'estratègia policial no és acabar amb el fenomen, perquè la via policial no serà mai una solució definitiva. Des de l’Ajuntament de Roses fem la nostra part de feina, però sense una intervenció que inclogui àmbits com la regulació d'estrangeria, la inserció al mercat laboral i una inversió social potent, l'acció policial només servirà per posar pegats que no posaran fi a aquesta problemàtica".