Posen a la venda 27 obres per a recaptar fons contra els macro parcs eòlics marins

2022-05-24 12:00

Vint-i-set obres d’art cedides per artistes empordanesos s’exposaran i es vendran a partir del proper divendres 27 de maig a la  Ciutadella de Roses per recaptar fons per dur a terme accions en defensa del Golf de Roses i contra els Macro parcs eòlics marins projectes en aquesta zona. La iniciativa, organitzada per la IAEDEN-Salvem l’Empordà, el Fòrum l’Escala-Empúries i l’Associació Stop Macro parc eòlic marí, s’emmarca en la campanya d’accions iniciada fa dues setmanes amb el concert “La Mar és Vida” que va aplegar unes 500 persones a la plaça de l’Univers de l’Escala. L’objectiu de les accions és fer visible l’oposició del territori contra els macro parcs eòlics marins que es plantegen a la zona del Golf de Roses, aturar els projectes i promoure una reflexió crítica al voltant de la transició energètica a Catalunya. L’exposició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses, està coordinada per la pintora Anna Maria Constanseu.

A la mostra hi haurà obres de Plaja, Esther Martínez, Mònica Pampin, Leinad, Carles Bros, Pujolràs, Ricard Ansón, Imma de Batlle, Xavier Mallol, Assumpta Planas, Carme Porqueras, Yvonne Leon, Esther Tenedor, Ametlla, Manel Menendez, Toni Becerra, Constanseu, Cruañas, Gall, M. José Alba, Miquel Prat, Belbt, Dolors García, Paki Goikoetxea, Anna García, Neleke i Margarida Gerones.

Les obres d’art es vendran a preus populars que han estat fixats pels propis artistes i que estan per sota del seu valor real per poder-les acostar a tots els públics.