Pere Casellas proposa la creació d'un director general de Seguretat

2023-05-13 11:00

El candidat del PSC a l’alcaldia de Figueres, Pere Casellas, està disposat a fer de “la seguretat a la ciutat un àmbit excel·lent” i per això proposa la creació de la figura del director general de Seguretat. Per Casellas aquest director “hauria de cobrir l’àrea de protecció civil i seguretat i evidentment, fer-se càrrec de la planificació i les contractacions de personal de la Guàrdia Urbana”. Amb la nova figura tant el regidor com el cap de la policia podran estar més alliberats per atendre les altres necessitats de la ciutat.

Incrementar encara més el nombre de policies és un altre compromís dels socialistes de Figueres. Pere Casellas recorda: “El 2019 la ciutat tenia 63 agents i ara n’hi ha 22 més. Si podem governar arribarem als 91”.

Actualment, a Figueres s’estan tramitant el 100% les denúncies per incivisme. Casellas explica: “Vàrem arribar i no es tramitaven aquestes denúncies i ara ja no passa perquè hem posat més mitjans”. També, durant aquests anys, el PSC al govern municipal ha aconseguit treballar amb una unitat canina i -vista l’efectivitat- la idea és que la ciutat tingui una unitat canina pròpia i també altres unitats policials especialitzades.