Nou projectes de les beques Agita al Museu de l'Empordà del 10 de febrer al 15 d'abril

2012-02-09 18:30

Aquest divendres a les set de la tarda s'inaugura al Museu de l'Empordà l'exposició col·lectiva "Qui som i per on ens movem? Tenim diferents maneres de veure'ns?". Es tracta de nou projectes de creació seleccionats a les Beques Agita de l’Ajuntament de Figueres (2008-2010) que qüestionen els conceptes d’identitat, alteritat i reacció.

Es tracta dels treballs "Interferències 2.0" de Miquel Garcia, "Figueres-París: 05 hores 30 minuts" de Pau Faus, "La càmera gran" de Ran-el Cabrera, Aleix Plademunt, Tanit Plana i Juan Diego Valera, "Hkp. apropiacions creatives dels usuaris" de David Gómez i Joan Montserrat amb el Taller d’Intangibles, "L'altre costat de la carretera" de Raimon Solà i Eduard Arderiu.

A més, a l'auditori, tres divendres de març a les set de la tarda es projectaran "Disset segons I love lock" de Kenneth Russo i "Quimera" de Genís Carreras, Marc Berna Tallada, Aleix Planas, Rubén Lojo i Martí Colomer (dia 16). "Ivie Okundaye" de Marc Faro i Anna Teixidor (dia 23) i "Pel·lícula o mort" de Job Ramos (dia 30).