Neneh Cherry, Sangtraït Simfònic, Joan Miquel Oliver i Joan Dausà a l'Acústica 2015

2015-07-06 13:00

El Festival Acústica de Figueres ha avançat alguns dels noms que protagonitzaran el cartell de la seva edició 2015. En concret s'han desvetllat els concerts que es faran al Teatre el Jardí i a la plaça Gala-Dalí, els concerts més íntims i de pagament pels que ja es poden aconseguir les entrades des del web del festival.

Hi destaca Neneh Cherry que oferirà el seu concert el dia 28 d'agost. La cantant i compositora recordada per èxits com "7 seconds" o "Buffalo stance" ha publicat recentment "Blank project". Serà l'únic concert d'aquest estiu de Neneh Cherry a l'Estat espanyol.

L'Acústica serà l'escenari on s'estrenarà "Sangtraït Simfònic", una relectura de les cançons del grup de la Jonquera amb la veu del seu cantant Quim Mandado, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i els músics de LGP, Los Guardians del Pont, Martín Rodríguez (exbateria de Sangtraït) i Joan Cardoner (exRockson i Terratrèmol). Aquest concert està programat per al 29 d'agost al Teatre el Jardí.

Joan Miquel Oliver, Joan Dausà, Núria Graham i un homenatge a Ovidi Montllor amb Toti Soler, Gemma Humet i l'actor Joan Massotkleiner complementen la programació íntima de l'Acústica. Aquestes quatre actuacions es faran a la plaça Gala-Dalí.