Missatges de Pitu Tries dins d'una ampolla per fomentar el reciclatge de vidre

2013-12-05 18:30

Amb l'objectiu de recordar la importància del reciclatge de les ampolles de vidre, sobretot abans d'un període de consum important de productes envasats amb aquest material com és la campanya de Nadal, des de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal es duu a terme una campanya que consisteix en la distribució d'ampolletes de vidre amb un missatge a l'interior. En aquest missatge, en Pitu Tries, el personatge de ficció que protagonitza les campanyes comarcals de reciclatge, vol fomentar al recollida selectiva d'envasos de vidre entre els empordanesos.

La distribució de les ampolletes es farà a les quines de Nadal, a la representació d’obres de teatre o en altres esdeveniments d’aquestes festes. Els organitzadors de quines o d’altres activitats interessats en participar en aquesta campanya de sensibilització es poden posar en contacte amb l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal per a obtenir les ampolletes per a repartir en el seu acte. Aquest lliurament es farà fins a la fi d'existències.

El passat cap de setmana es van repartir 100 ampolles a la quina de Pedret i Marzà i 300 més a la quina de la Creu Roja de la Jonquera.