Mireia Bosch substituirà Àngels Morales al capdavant de la direcció assistencial de la Fundació Salut Empordà

2023-06-08 17:00

El 26 de juny, la metgessa Mireia Bosch (Barcelona, 1967) prendrà el relleu de la metgessa Àngels Morales com a directora assistencial de la Fundació Salut Empordà, la qual ha ocupat el càrrec des del març del 2017. Morales s’incorpora com a nova gerent territorial de l’IAS-ICS Girona, en substitució de Joaquim Casanovas, que es jubila a finals d’aquest mes.

Mireia Bosch és llicenciada en Medicina i Cirurgia (Universitat de Barcelona, 1991) i especialista via MIR en Anàlisis Clíniques (1997). Compta amb els màsters de Gestió de Serveis Integrats de Salut (2000), Gestió d’Empreses Saludables (2021), i Prevenció de Riscos Psicosocials (2023), a més de diferents postgraus sobre gestió de serveis assistencials.

Bosch ha desenvolupat una llarga i sòlida trajectòria dedicada a la gestió i a la coordinació de persones i serveis assistencials en diferents àmbits sanitaris i ha ocupat càrrecs de responsabilitat. Del 2007 al 2021, ha estat directora a Girona del Grup Mutuam, gestionant l’hospital sociosanitari i equips ambulatoris d’atenció a la cronicitat i al final de vida. Del 2021 al 2023, ha estat Corporate Health Manager a la multinacional farmacèutica Grífols, desenvolupant tasques de directora assistencial i de responsable del benestar corporatiu. Anteriorment, havia treballat en l’àmbit de la recerca, de la consultoria dels laboratoris clínics i banc de sang a l’ICS de l’Hospitalet de Llobregat, a l´Hospital del Mar i a l’Hospital Dos de Maig de Barcelona.