Miquel Iceta i Marina Geli parlaran del futur del partit amb els militants de Figueres

2011-07-19 08:00

L’agrupació local del PSC de Figueres ha obert un espai de debat perquè tots militants i simpatitzants del partit puguin exposar les seves propostes, inquietuds, preferències o vies polítiques a seguir, ho puguin fer directament a la militància de Figueres, però també a la ciutadania en general, ja sigui tant a nivell particular com a través d’entitats o associacions.

El proper 27 de juliol a les 19:00 hores es comptarà amb la presència de Miquel Iceta, que explicarà amb torn obert de paraula, quina és la seva visió del futur del PSC a Catalunya. D'altra banda el 29 de juliol a les 21:00 hores, vindrà Marina Geli, per exposar les seves tesis respecte al futur del partit de cares a després del Congrés de la tardor.

Des de l’Executiva local, es considera oportú i necessari acostar les noves propostes amb transparència, tant per poder posicionar-se de cares al Congrés del partit que tindrà lloc a la tardor vinent i del que esperem surti una nova empenta que permeti recuperar l’espai social que, en les darreres conteses electorals, el PSC ha anat perdent.

Els propers mesos seran vitals per al futur a mig i llarg termini, i pensant precisament en això, obrim les portes del partit a tots els representants polítics del PSC a Catalunya perquè exposin quin creuen que ha de ser el futur del partit, però també per iniciar noves formes de fer política més ràpides, directes i probablement efectives.

La proposta, nascuda per iniciativa del Primer Secretari de l’agrupació, Pere Casellas aposta per la transparència en tots els actes polítics que dugui a terme el PSC a Figueres, i compta amb el recolzament unànim de l’Executiva local que la considera una gran iniciativa tot esperant que continuï al llarg del territori.