Més de 600 participants als cursos i activitats dels Centres Cívics Municipals de Figueres

2013-10-11 13:30

El passat 1 d’octubre es va iniciar l’últim trimestre dels cursos i activitats que s’organitzen als Centres Cívics Municipals de Figueres. Segons les dades recollides, s’han registrat resultats significatius de participació, en total 603 participants - 488 matriculats a cursos i activitats formatives, i 115 usuaris infantils i adults als programes socials i educatius i de suport a entitats-. Una de les novetats és que el procés de matriculació ha estat online. 

Els dos Centres Cívics Municipals - Creu de la Mà i Joaquim Xirau - ofereixen aquest darrer trimestre un total de 36 cursos i monogràfics. L’oferta d’activitats és molt àmplia: dansa, arts plàstiques, idiomes, habilitats i recursos, gastronomia, informàtica i arts visuals; com també d’altres dirigides a un públic més concret com ara els infants o els majors de 50 anys. A part d’això, també hi ha programades exposicions i espectacles infantils.

Per tal de facilitar el procés d’inscripció als usuaris, la matriculació ha estat online. Un 75% de les matrícules s’han fet des de casa però, per a aquelles persones que no tenen accés a internet des del seu domicili, se’ls va posar a disposició les aules informàtiques dels Centres Cívics per poder formalitzar la inscripció.