Medi Ambient del Consell Comarcal incorpora quatre informadores per realitzar diferents campanyes

2011-06-16 10:30

Des d'aquest mes de juny s’han incorporat quatre informadores ambientals a l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà per fer les campanyes d’inscripció al compostatge casolà a través del porta a porta, el seguiment del compostatge casolà, la campanya de recollida de cintes de vídeo i de cassets i la inspecció de les àrees d'aportació, entre altres prestacions.

La previsió és la de visitar la majoria de municipis de la comarca durant els propers sis mesos, informant-se a cada municipi de les actuacions que es portaran a terme i de les dates. En el cas que algun ajuntament estigui interessat en personalitzar la campanya caldrà que ho comuniqui al tècnic responsable de l'àrea de Medi Ambient.

D’altra banda, els municipis que vulguin desenvolupar la campanya d’inscripció de compostatge casolà porta a porta, cal que cada ajuntament interessat ompli la sol·licitud enviada recentment per correu electrònic des del Consell Comarcal. Cal fer el mateix per a participar en la campanya de recollida de cintes de vídeo i casset.

En aquest sentit, durant el passat mes de maig es van iniciar les visites de seguiment del compostatge casolà en els municipis de Pedret i Marzà i de Torroella de Fluvià. Aquestes visites es faran extensibles als municipis adherits a la campanya de compostatge casolà durant la resta de l'any.

També el mes passat, coincidint amb l’obertura de la minideixalleria, es va dur a terme la campanya porta a porta al municipi d’Ordis, al mateix temps que es van repartir vals entre tots els veïns de la població per bescanviar-los per un bidó per a la recollida d’oli domèstic.