Martí Dacosta exposa fotos del Festival del Circ a La Cate

2015-02-05 21:00

Aquest divendres 6 de febrer a dos quarts de nou del vespre s'inaugura a La Cate una nova exposició relacionada amb el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres. Martí Dacosta hi exposa fotografies que mostren aquest esdeveniment des d'una perspectiva ben diferent del que succeeix a la pista.

Explica Martí Dacosta que "al llarg d'una xerrada amb els organitzadors del Festival del Circ de Figueres amb els que he col·laborat en diverses ocasions, em varen exposar que tenien centenars, per no dir milers de fotografies del seu festival, totes elles fetes pels millors professionals de l'especialitat vinguts d'arreu del món. Aquestes fotografies, en la seva majoria eren fotografies  de la pista central, dels espectacles i dels seus artistes, però gairebé no tenien fotografies de dins del circ, fotografies fetes amb un altre punt de vista, que mostressin algunes coses que passen dins del circ, del jurat, de la zona Vip, de les botigues que venen marxandatge o crispetes".

La inauguració comptarà amb la presència del director del festival Genís Matabosch i es podrà visitar fins el dia 1 de març.