Marina es fon amb el públic i La Troba allarga la festa fins quasi les tres

2010-09-03 09:25

Dia a dia l'Acústica incrementa la seva activitat i veu com el públic es cada cop més nombrós. La segona jornada ha estat acolorida pels ritmes càlids de Marina d'Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú. La festa s'ha allargat fins gairebé les tres de la matinada amb el grup de Joan Garriga que ha posat en dansa els milers d'assistents que s'han concentrat a la plaça Josep Pla. Abans Marina, la cantant d'Ojos de Brujo, havia regalat un repertori d'aires cubans, flamenc, rumba i buleries al Claustre del Ramon Muntaner. Paulatinament el públic anava abandonant les cadires fins arribar al final del xou amb l'artista entre el públic cantant i ballant.

Aquest dijous també s'han escoltat els èxits de La Porta dels Somnis en format de trio acústic i versions de Sabina, Radio Futura i altres cançons dels vuitanta amb Removida.

Tres escenaris en funcionament i l'obertura de la Fira de Menjars del Món a la Rambla han donat color al centre de la ciutat amb centenars de persones transitant pels carrers. La Jaima Chill del Cafè del Mar a tocar el teatre també permet uns moments de relaxació entre còctels i sucs naturals.

Aquest divendres la programació es multiplica amb una dotzena de concerts. Per la plaça de l'Ajuntament hi passaran, des de les set de la tarda, Miquel Abras, Reincidentes i el Tribut a Gato Pérez amb Sabor de Gràcia, Los Manolos i Gertrudis. També s'obrirà l'escenari de la plaça de l'Església amb el cantautor Roger Mas i el karaoke-live, una de les novetats d'enguany perquè tots els cantants vocacionals puguin sentir-se per una estona estrelles del rock.

El plat fort d'aquesta tercera nit serà Love of Lesbian que omplirà les 650 cadires limitades que hi ha al Claustre del Ramon Muntaner. Un luxe poder veure amb tanta proximitat un dels grups més en forma de l'escena independent. El Niño de la Hipoteca, Yacine & the Oriental Groove i Mishima són altres protagonistes d'un divendres que s'espera multitudinari.