Lluís Martínez serà el nou gerent de Fisersa

2014-06-25 15:30

La Junta General de Fisersa nomenarà, dilluns 30 de juny, el Cap de Mobilitat i Transports de l’empresa, Lluís Martínez, com a nou gerent. Martínez -Enginyer tècnic industrial per la UPC i Màster en direcció d’empreses UdG (MBA)- ha estat escollit per la seva sòlida i contrastada experiència dins l’empresa. Martínez ocuparà la plaça amb un contracte de substitució.

“Hem cregut convenient proposar a la Junta que es cobreixi la plaça amb la promoció interna d’un treballador, Lluís Martínez, amb anys d’experiència a Fisersa i que ha ocupat diferents responsabilitats, sempre amb una solvència contrastada”, explica el conseller delegat, Manuel Toro.

Martínez serà, oficialment, nou gerent de Fisersa a partir de l’1 de juliol.

Flota de busos amb vehicles de gas 

La Junta General de Fisersa també tindrà altres temes a aprovar, tots ells procedents del Consell d’Administració que s’ha celebrat aquest migdia a l’Ajuntament. Com per exemple donar llum verda a l’inici dels tràmits corresponents per a la renovació de la flota de busos amb vehicles de gas. Una proposta que es tira endavant després que les últimes setmanes l’empresa subministradora de gas ciutat a Figueres hagi portat aquesta energia fins a la seu de Fisersa, i espai on estacionen els vehicles.

“Fins avui la compra de vehicles de gas no era possible perquè no es podien carregar de combustible al nostre parc tancat. A més, Fisersa era qui s’havia de fer càrrec de portar el gas fins a la seu de l’empresa, despesa que es va decidir no assumir. Amb aquesta obra, que ha anat a càrrec de l’empresa subministradora, podem adquirir un tipus de vehicle més eficient, amb menys consum i més econòmic que els busos amb tecnologia híbrida que estan menys testats”, explica el conseller delegat de Fisersa, Manuel Toro.

D’altra banda, la Junta General també haurà d’aprovar l’adquisició de les màquines expenedores per a la creació de l’àrea verda d’estacionament regulat, que serà una realitat durant el segon semestre d’aquest any. Recordar que l’àrea verda -com a prova pilot- s’ubicarà a l’Eixample-Migdia de Figueres. Més concretament a l’espai comprès entre l’avinguda Salvador Dalí, la Rambla i els carrers Pere III i Sant Pau. En total hi haurà 177 places on es podrà estacionar per per 40 cèntims al dia o per 1 euro a la setmana, una tarifa que s’aplicarà als veïns autoritzats.