Lliuren la medalla de centenària a Maria Mulinas a la residència Bona Vista de Lladó

2014-03-06 20:30

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, ha lliurat aquest dijous la Medalla Centenària del Departament a la senyora Maria Mulinas. A l’acte, que ha tingut lloc a la Residència Bona Vista de Lladó, hi han assistit amics i familiars de l’homenatjada, l’alcalde del municipi, Joan Fàbrega, així com la direcció i el personal del centre. També hi ha participat l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ja que l'homenatjada està empadronada a la ciutat.

Maria Mulinas de Déu va néixer el 6 de març de 1914 a Barcelona, on va viure fins l’any 84. De jove va treballar a la fàbrica Tèxtil Torres, primer a les màquines i més tard de portera. Ella i el seu marit van tenir dues filles. Actualment també té 5 néts i 7 besnéts.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.