L'Hospital de Figueres permet un acompanyant al pacient ingressat no covid

2022-03-09 12:00

Des d'aquest dimecres l'Hospital de Figueres permet un acompanyant al pacient ingressat no covid. L'horari és de 12 h a 20 h i l'accés continuarà essent per la porta principal, prèvia acreditació al taulell com fins ara.

També es permetrà l'entrada d'un acompanyant a les Consultes Externes i a la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI). Pel que fa al servei d’Urgències, de moment s’hi manté la restricció de no permetre acompanyants per qüestions d’aforament.

Com ja s’ha fet fins ara, aquesta limitació en l’horari dels acompanyants del pacient ingressat no s'aplica a la planta Maternoinfantil (allà hi pot haver un acompanyant les 24 hores del dia). També que, a totes les plantes, es fan excepcions sempre que l'equip assistencial responsable del pacient així ho indica (persona dependent, desorientació, final de vida, etc).

Pel que fa al Centre Sociosanitari Bernat Jaume, dilluns passat ja s’hi van permetre les visites de 12 h a 20 h. En aquest cas, poden entrar dos acompanyants a la vegada per pacient ingressat i és obligatori que portin posada en tot moment una mascareta FFP2.