L'exposició interactiva 'Consum, punt de trobada' a Figueres

2014-05-14 14:30

El director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa; l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el conseller comarcal de l'Àrea de Consum, Carles Álvarez, han inaugurat l’exposició “Consum, punt de trobada” a Figueres, una mostra itinerant que ha estat instal·lada a més de vint poblacions d’arreu de Catalunya.

Amb aquesta exposició interactiva, l’Agència Catalana del Consum vol donar a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a persones consumidores explicant quina és l’estructura del consum a Catalunya, un model que actua en favor de la protecció de les persones i que, amb la introducció del Codi de Consum de Catalunya, ha reforçat els seus objectius.

L’exposició, que té un format original i diferent ja que es pot veure de manera interactiva a l’interior d’uns contenidors, vol potenciar la vessant més crítica, reflexiva, responsable i sostenible en el consum, amb l’objectiu d’educar al consumidor i aconseguir la seva autosuficiència en les relacions de consum.

La mostra romandrà instal·lada a la Rambla de Figueres fins al 25 de maig i es pot visitar, de dilluns a diumenge, de 10 a 21h.

 

Lloc de cerca