L'Ajuntament de Figueres repartirà 1.800 ampolles de vidre més de la campanya 'Aigua de Figueres' després d'exhaurir-ne 1.500 en dos dies

2019-12-10 14:00

L'Ajuntament de Figueres i l'empresa municipal encarregada de la gestió de l'aigua municipal de Figueres, FISERSA, han entregat entre ahir i avui prop de 1.500 ampolles als veïns i veïnes de Figueres.

Amb el nom "Aigua de Figueres", l'Ajuntament de Figueres i FISERSA volen donar a conèixer la bona gestió i tractament de l'aigua potable al municipi, procedent majoritàriament de la serra de les Salines i del Puig de Bassegoda gràcies a l'embassament de Boadella.

Davant l'èxit de la campanya "Aigua de Figueres", l'empresa municipal FISERSA ha encarregat 1.800 ampolles de vidre addicionals que es preveu repartir després de les festes de nadal ampliant l'horari de recollida a matins i tardes.

El vicealcalde i conseller delegat de FISERSA, Pere Casellas, ha ressaltat que "estem agraïts per la bona acollida de la iniciativa i que els figuerencs siguin coneixedors de la bona qualitat de l'aigua de Figueres i la gestió eficient que se'n fa per part de FISERSA ."