L'Ajuntament de Borrassà durà a terme la pavimentació del camí que porta a Santa Llogaia d'Àlguema

2018-03-03 12:00

L’Ajuntament de Borrassà durà a terme, els propers mesos, un projecte de pavimentació del camí que va de Borrassà, sortint de la carretera de Vilafant (GIP-5129), al municipi de Santa Llogaia d’Àlguema i a la carretera de les Forques (Vilafant). 

Aquest camí està situat al nord-est del terme municipal i permet comunicar amb l’altre costat de l’autopista AP7, al disposar d’un pont elevat sobre la mateixa.  

Val a dir que entre la xarxa de camins municipals del terme de Borrassà, aquest representa un element de comunicació de gran importància i una alternativa interessant de comunicació local a les vies ràpides. 

L’actuació preveu asfaltar tot el tram que recorre el terme municipal de Borrassà completant, així, la part asfaltada existent que va des del límit d’aquest poble fins a la població de Santa Llogaia d’Àlguema. 

El camí en el que s’actuarà és de terra i té uns 4 metres d’amplada aproximadament. 

En la memòria del projecte, redactat per l’arquitecte municipal, Ferran Aizpun de la Escosura, s’explica que “aquesta inversió constitueix una actuació en un itinerari vinculat al paisatge, el patrimoni i a la important relació del nucli urbà amb el sòl no urbanitzable, així com a la població veïna i a les vies de comunicació que la travessen”. 

El projecte té un pressupost de 49.888,18 € i ha rebut una subvenció de la Generalitat per a inversions en camins públics locals de 48.715,81 €. La resta, 1.172,37 €, seran aportats per l’Ajuntament.