L'Acústica espera uns 35.000 espectadors en cinc dies

2010-08-30 09:34

Aquest dimecres comença l'Acústica de Figueres 2010, un festival musical plenament consolidat que atreu públic d'arreu de Catalunya. En aquesta novena edició, de l'1 al 5 de setembre, s'han programat més d'una trentena d'actuacions repartides per set escenaris a l'entorn del Museu Dalí.

Només 3 d'aquests concerts són de pagament, la resta gratuïts. És per aquest motiu, i per l'atractiu de la programació, que s'espera que la crisi no afecti al festival i s'aconsegueixi una xifra d'espectadors similar a la de l'any passat que es va xifrar en uns 35.000.

L'Acústica és el veritable aparador musical català. Tots els artistes programats, excepte Reincidentes i The Cabriolets, amb Bimba Bosé, són catalans. S'ofereix una gran varietat estilística que va del rock al folk passant pel mestissatge, la rumba, la cançó d'autor i el pop independent.

Quimi Portet inaugurarà dimecres l'Acústica 2010 per on passaran noms destacats com Love of Lesbian, Marina d'Ojos de Brujo en solitari, Els Amics de les Arts, Delafé y las Flores Azules, La Troba Kung-Fú, Miquel Abras, Roger Mas, Mishima, Pascal Comelade o la Dharma en acústic entre molts d'altres. Una de les novetats d'enguany serà el karaoke-live on, qui ho vulgui, podrà cantar en directe acompanyat per una banda de rock.