La Selva de Mar comença el 2024 amb una concentració per la pau a la franja de Gaza

2024-01-01 15:00

Veïns i veïnes de La Selva de Mar han volgut començar l'any 2024 amb un acte de rebuig al genocidi que s'està produint a la franja de Gaza.

Aquest petit poble amb gairebé 200 habitants ha celebrat aquest migdia una concentració on han assistit 130 persones. Durant l'acte s’han recollit més d'un centenar de signatures per la pau i contra el genocidi, s'ha lamentat la inacció dels governs occidentals i s'han fet dos minuts de silenci durant els quals els congregats s’han estès a terra en homenatge a les víctimes dels bombardejos a la franja, que ja han causat gairebé 21.000 morts entre la població civil.

Davant la passivitat del governs occidentals amb aquest petit acte, que ens agradaria que fos com una taca d'oli que es vagi escampant pel territori, el poble de La Selva de Mar ha denunciat que accions tan execrables com la que va dur a terme Hamas contra població civil israeliana no poden servir d’excusa per conculcar els drets humans  a la franja de Gaza i castigar de manera planificada i desproporcionada la població civil palestina.

Finalment, els congregats han refermat la seva aposta per la pau com a única via realista per resoldre els conflictes polític.