La resposta de CiU pel tema de la reunió de la llar d'infants Ramon Reig de Figueres

2010-10-29 06:45

Davant la queixa del PSC per la reunió amb l'AMPA i educadores de la llar d'infants Ramon Reig el President de CDC i Co-President de CiU a Figueres Agustí Ayats ha fet publica la seva versió dels fets. Ho ha explicat al blog del socialista Pere Casellas on s'havia publicat la denúncia del seu partit.

 Aquesta és la versió de CiU:

Que un “demòcrata” com el senyor Pere Casellas negui el dret fonamental de lliure reunió de les mares i els pares i de les educadores del Ramon Reig, amb les persones, partits o institucions que creguin més convenient només ho puc concebre com un tic oligàrquic propi dels que es creuen amb més drets que els altres.

Sóc President de CDC a la ciutat de Figueres i Co-President de la Federació CiU a la ciutat de Figueres, per elecció democràtica entre els militants del partit.

Penso que no hauria de ser necessari recordar que els partits polítics, no són simples associacions, si no que són institucions reconegudes a la Constitució i que entre d’altres funcions s’hi compta la de recollir les inquietuds dels ciutadans per tal de poder transmetre-les a les Institucions que tenen les facultats de governar.

Com a President d’un partit i com a persona física tinc el dret de reunir-me amb que cregui convenient i el deure d’atendre qualsevol persona que em vulgui expressar lliurament les seves preocupacions. Això és el que vaig fer ahir. I ho vaig fer perquè unes mares, uns pares i unes educadores m’ho van proposar. Ho tornaré a fer sempre que calgui, perquè ahir no vaig actuar en nom del Govern Municipal ni de l’Alcalde, si no en nom del Partit i la Federació que presideixo i que és lliure i sobirà de reunir-se amb qui vulgui.

Quant el senyor Caselles, recordar-li que va ser l’únic que va abandonar la sala. La resta dels assistents, unes cinquanta persones es van quedar a explicar les seves preocupacions. Em sobta que vostè que si que ha ostentat càrrecs pomposos no tingui la capacitat de convocatòria que té el Partit i la Federació que represento. Menys parlar i més treballar.

 

La versió del PSC aquí