La Fundació Salut Empordà incorpora al seu equip de professionals tres residents formats a l’entitat

2017-06-08 11:00

La Fundació Salut Empordà (FSE) ha fet l’acte de benvinguda i comiat dels residents. Enguany s’incorporen un resident de Ginecologia i Obstetrícia, quatre de Medicina Familiar i Comunitària i dues infermeres obstetricoginecològiques (LLIRS). En el mateix acte s’ha reconegut als residents que han acabat la seva formació: quatre professionals de Medicina Familiar i Comunitària, un de Medicina Interna i dues llevadores (infermeres obstetricoginecològiques).

Tres dels set professionals que han acabat la residència s’incorporen a l’equip de l’entitat. Són la metgessa de família Montse Pla i les llevadores Maria Moreno i Irene Caldero, que han participat en els parlaments i han explicat com ha estat la seva experiència formativa a la FSE. Quatre dels set residents sortints no han pogut assistir a l’acte, un fet que ha estat valorat com a molt positiu perquè estan treballant, ja s’han incorporat als equips professionals d’altres entitats.

El cap d’Estudis, Armand Grau, i la directora Assistencial, Àngels Morales, han destacat que la formació d’un bon professional assistencial ha d’estar composta “tant per aspectes científics com humanístics”, perquè “cal veure el pacient en totes les seves dimensions, no només tractar la malaltia”.

Grau i Morales han encoratjat els residents a aprofitar l’ajuda i orientació dels tutors i dels equips, perquè “tot el coneixement de la institució està en els seus professionals”. També han convidat als homenatjats a formar-se contínuament i a conservar el seu interès per aprendre, dia a dia.

En el decurs de l’acte s’ha lliurat un obsequi per a la millor sessió de residents que ha premiat a Maria Moreno i Irene Caldero.