La Cursa-Marxa de la Cirera de Terrades es farà el 5 de juny

2016-05-25 18:00

El proper diumenge 5 de juny se celebrarà dins els actes de la XX Fira-Mercat de la Cirera, la Cursa-marxa de muntanya Cirera de Terrades.

La novetat d´aquesta edició és que hi haurà dos recorreguts amb dues distàncies i les dues modalitats que denominen l'esdeveniment, cursa i marxa. Un recorregut de 18 km en la modalitat de cursa, només per córrer i on hi haurà classificació i premi per als tres primers corredors en les categories masculina i femenina. 

Un segon recorregut de 13 km, més assequible a corredors novells en les curses de muntanya, en la modalitat de marxa, on es podrà fer tant corrent com caminant i on no hi comptarà ni el temps ni classificació.

L'organització és a càrrec de l'Ajuntament de Terrades amb la col·laboració d'AFERRATS, l'associació per al foment de l'esport recreatiu a Terrades.

L´horari de sortida serà a les 8:30 al Refugi dels caçadors, i els drets d’inscripció seran de 8 € anticipada a través del web i 10 euros el mateix dia de la cursa per la marxa de 13 km, i 10 euros anticipada i 15 el mateix dia de la cursa per a la distància llarga de 18 km, modalitat de cursa. Les dues modalitats inclouen amb la inscripció la llicència d’assegurança temporal, amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat.

La inscripció anticipada es pot realitzar al web de la cursa, https://cursa-marxamuntanyacireradeterrades.blogspot.com

La recollida de dorsals serà el mateix dia de la cursa, de les 07:00h h fins a les 08:15 al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d'última hora. Al llarg del recorregut hi haurà dos avituallaments amb líquids i sòlids més un de només líquid al punt més alt, la ermita de Santa Magdalena.

Al finalitzar la Cursa-marxa hi haurà entrepà de botifarra a la brasa, beguda, cireres de Terrades i samarreta tècnica commemorativa per a tots els participants.
També hi haurà sorteig de diversos regals i lots.

La major part del recorregut és a través de corriols i aquest any també hi haurà dutxes per als atletes.