La CUP torna a demanar a Toro que plegui per la incapacitat i incompatibilitat per gestionar Fisersa

2014-05-28 11:00

La CUP de Figueres considera que la situació de l'empresa pública FISERSA ha arribat a un nivell esperpèntic, i demana al regidor Manel Toro que plegui perquè "la seva gestió és dolentíssima i està dificultant l'activitat de l'empresa". En aquest sentit, la candidatura que ja havia demanat la dimissió de Toro per la seva imputació en el cas Manga, denuncia ara que el govern liderat per l'alcaldessa Marta Felip vulgui anul·lar el concurs obert per escollir un nou gerent per FISERSA i posar-hi el regidor Manel Toro. Per la formació independentista aquesta situació és inadmissible per la incapacitat de gestionar l'empresa pública que ha demostrat Manel Toro i incompatible amb la seva condició d'imputat en el cas Manga. El regidor Joan Font sobre Manel Toro alerta que “situar-se de manera irregular en el càrrec de gerent quan ell mateix havia preparat el concurs per escollir un nou gerent és molt preocupant i a anys llum d'una gestió democràtica. Si a sobre hi afageixes que està imputat judicialment per la seva activitat de regidor, la situació és del tot insostenible”. Font ha afegit que la mala gestió d'aquest govern ha provocat que els últims 3 anys els ciutadans han pagat 176.000 € en indemnitzacions a alts càrrecs que el govern ha fet fora, moltes vegades amb decisions polèmiques. 

La candidatura considera que la mala gestió de l'empresa pública està demostrada amb escreix i denuncia que han convertit FISERSA en una empresa inestable quan el seu funcionament era exemplar.

Amb tot, la CUP considera que si Manel Toro no sap veure el mal que està fent a l'Ajuntament i FISERSA, i no decideix deixar totes les seves responsabilitats, demanarà que sigui l'Alcaldessa qui el cessi.