La companyia Cuncurulla, beca Agita 2013, nominada als Premis Zirkòlika

2016-09-20 09:00

La jove companyia de circ Cuncurulla amb el seu espectacle "Circant" ha estat nominada als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya. Cuncurulla va rebre una de les Beques Agita de l'Ajuntament de Figueres l'any 2013 que va contribuir a tirar endavant aquest projecte.

L’espectacle agafa com a teló de fons un bocí de la mediterrània, en el qual tres personatges es mouen per les fronteres reals imaginàries i entre el vaivé de les onades i la força indòmita de la tramuntana. La proposta neix de cercar l'aroma del vi que millor evoca els nostres records, fent un divertit homenatge a la nostra cultura gastronòmica.

La companyia, de la qual forma part el figuerenc Jaume Delclòs, ha treballat més de 3 anys en la proposta, que ha comptat amb el suport  de Tub d’Assaig, Cronopis, L’Estruch, La Central del Circ i Festival al Carrer de Viladecans. L’espectacle s’ha pogut presentar en diversos festivals i municipis com ara a la Fira de Circ al Carrer (La Bisbal d’Empordà), Festival Al Carrer (Viladecans), Festus (Torelló), festivalet (Terrassa), Festival Circorts (Barcelona), Festival Còmic (Figueres), Festival d’Aurillac (França), Artesa de Segre, Piera, Cardedeu, Agramunt, Ripollet i Sevilla.

El lliurament dels premis tindrà lloc el 28 de setembre a les 8 del vespre al Mercat de les Flors de Barcelona. 

L'espectacle es va poder veure al Festival Còmic de Figueres