L'Escolàpies cadet de bàsquet femení sotscampió de Catalunya

2011-06-14 08:00

El Club Bàsquet Escolàpies Figueres ha jugat aquest cap de setmana a Canovelles la final a quatre del campionat de Catalunya categoria cadet femení. En el partit de semifinal Escolàpies Figueres es va imposar al C.B.Lleida per 59 a 41. Va ser un partit molt clar en què les figuerenques sempre van portar la iniciativa. En el tercer temps el partit es va trencar i van mantenir diferències al voltant dels 20 punts.

La final es va jugar contra l'equip local C.B.Canovelles. Partit de nivell alt entre dos bons equips en un pavelló ple d'aficionats locals que no van deixar d'animar al seu equip en tot el partit. El partit es va jugar amb molta intensitat i esportivitat pels dos costats. A la mitja part el Canovelles guanyava de 14 punts però en un tercer temps esplèndid l'Escolàpies Figueres va arrivar a l'empat, resultat amb el qual va començar el quart i últim període, molt igualat fins al minut final en què les locals van tenir més encert amb un joc interior molt potent. Al final victòria del C.B.Canovelles per 59 a 55. L'equip de Figueres va sortit ovacionat per tota la afició pel seu bon partit.