L'alcalde de Borrassà Ferran Roquer nou president de Convergència al’Alt Empordà

2012-04-27 11:00

Ferran Roquer (Portbou,1967) va ser elegit president Comarcal de l’Alt Empordà durant l’assemblea que va tenir lloc al Cercle Sport Figuerenc aquest dijous al vespre. Roquer ha estat escollit per aclamació dels  més de 200 assistents a l’assemblea. 

Roquer agafa el relleu de l’anterior president comarcal de CDC Pere Vila, que en l’assemblea ha presentat l'informe de gestió dels darrers quatre anys destacant “hem fet molta feina i podem fer-ne un balanç molt positiu”. Per Vila “hem treballat dur i els resultats ho han demostrat”. 

Ferran Roquer és Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses, actualment és Director dels Serveis Territorials del departament de Benestar Social i Família a les comarques gironines i alcalde de Borrassà des de l’any 2003. En la seva intervenció, el nou president de CDC a l’Alt Empordà ha recordat la feina feta pels dos presidents que l’han precedit, Joan Vilahú i Pere Vila, i ha afirmat que “amb l’experiència assolida aquest temps, continuaré la feina duta a terme fins ara i que ha portat el partit als èxits més grans mai aconseguits en les darreres eleccions nacionals, espanyoles i municipals”. Roquer ha afegit que aportarà "el coneixement i la dedicació per tal que Convergència ocupi la centralitat  il’hegemonia a la vida i a la política local, comarcal i nacional” i que aquests pròxims quatre anys “faré una política de continuïtat”.