L'Acústica 2011 es farà del 31 d'agost al 4 de setembre

2011-04-20 08:00

La desena edició del festival Acústica de Figueres es farà del dimecres 31 d'agost al diumenge 4 de setembre. Aquestes són les dates que ha avançat l'organització, la promotora figuerenca Promo Arts Music.

Per a la celebració del desè aniversari l'Acústica ha creat un Club de Mecenatge per a empreses de petit, mitjà i gran format. Una desena d’empreses i entitats com: Estrella Damm, Comerç Figueres, König, Autopodium o Aquabrava entre d’altres, ja han confirmat la seva vinculació amb el club. Durant el mes de maig, en un acte especial es presentarà en societat aquesta proposta. Els interessats, que desitgin rebre informació, poden contactar a través del mail: club@festivalacustica.cat .

D'altra banda Acústica i Comerç Figueres poden en marxa un concurs per celebrar els deu anys del festival. El premi és que el grup Quart Primera, un dels grups de pop català amb més projecció del moment, actuï al menjador de casa del guanyador. Per participar-hi cal enviar fotografies realitzades durant l’Acústica a: www.festivalacustica.cat. La data límit és el divendres 27 de maig. Totes les fotografies es podran visionar a l’aparador de quatre comerços de la ciutat de Figueres durant el mes de juny. D’entre tots els autors que enviïn fotografies es realitzarà un sorteig per seleccionar el guanyador del concert al menjador de casa seva. Només cal que sigui un menjador situat a la ciutat de Figueres.