L'Acústica 2010 es farà de l'1 al 5 de setembre

2010-04-12 14:09

Avui dilluns l'alcalde de Figueres Sant Vila i el director de Promo Arts Music Xavi Pascual han signat el conveni que garanteix la celebració del festival a la ciutat en els propers tres anys.

L’aportació municipal per aquest 2010 és de 140.000 euros (incloent 40.000 de la Diputació de Girona). A més, l’Ajuntament es compromet a cedir la infraestructura de la qual disposa i que durant, nou anys, ha aportat a l’empresa organitzadora.

L’alcalde, Santi Vila es mostra satisfet de la signatura del conveni. “Un document que, més enllà del color polític a l’Ajuntament, garanteix la continuïtat d’un dels aconteixements més importants que se celebren a Figueres, i a la vegada un dels festivals musicals amb més prestigi del país”. Per la seva banda, el director del Festival Acústica, Xavi Pascual, es mostra “satisfet de la signatura d’aquest conveni. Després de molts mesos de negociacions, ara podrem treballar amb la perspectiva i tranquil·litat que dóna tenir garantida la continuïtat del Festival durant els propers 3 anys”.

D’aquesta manera, Promo Arts Music ja escalfa motors per tal que aquest festival -que en l’última edició va aplegar més de 35.000 persones- torni a ser un èxit entre els dies 1 i 5 de setembre.