Jornada transfronterera de cures paliatives a Figueres

2011-01-12 17:00

En el marc del projecte ETFERSASO, la Fundació Salut Empordà organitza una posada en comú de l’experiència i l’organització en cures pal·liatives, amb professionals procedents de tres centres diferents: l’Hospital de Perpinyà, l’Hospital Santa Caterina de Salt i el Centre Sociosanitari Bernat Jaume (FSE) de Figueres.

Hi haurà una taula rodona on intervindran Olivier Barande, infermer de l’Hospital de Perpinyà, Aude Broussard, treballadora social de l’Hospital de Perpinyà, Rosa Roca, metgessa de l’Hospital Santa Caterina de Salt, Carme Alemany, supervisora d’infermeria de l’Hospital Santa Caterina de
Salt i el Dr. Juan Carlos Marimon, metge responsable de la Unitat de Cures Pal·liatives del Centre Sociosanitari Bernat Jaume (FSE). Moderarà l'acte el doctor Marco Antonio Paz, cap de servei de Medicina Interna i Especialitats Mèdiques de l’Hospital de Figueres.

Aquesta jornada, adreçada a professionals del sector, tindrà lloc demà, dijous 13 de gener, a partir de les 4 de la tarda, al Consell Comarcal de l’Alt Empordà (C/ Nou, 48. Figueres).