Jordi Pujol presidirà l'acte de reconeixement a l'esforç de 76 alumnes de secundària de La Salle

2014-06-05 17:00

El divendres dia 6 de juny de 2014 a tres quarts de vuit del vespre, a La Salle Figueres, tindrà lloc el segon acte de reconeixement a l’esforç dels alumnes d’ensenyament secundari obligatori de l’escola. Es lliurarà un diploma a 76 alumnes en reconeixement al seu compromís, responsabilitat i esforç en el seu treball diari i la seva contribució al bon clima escolar i de convivència. 

L’acte serà presidit pel Molt Honorable Sr. Jordi Pujol i Soley, president de l Generalitat de Catalunya des del 1980 fins el 2003, el qual pronunciarà una conferència al voltant de la necessitat de conrear els valors de l’esforç i la perseverança en la joventut. Comptarà amb l’assistència dels alumnes guardonats i les seves famílies, així com el de la Sra Marta Felip, Alcaldessa de Figueres, el regidor d’educació, el Sr Josep Maria Godoy, i representants del consell comarcal, les direccions de les escoles de Figueres, la Junta de l’AMPA de l’escola i els delegats de pares.

L’acte clourà amb l’actuació de la coral de l’escola amb la interpretació de l’himne internacional de La Salle en anglès.