Joan Hurtós ha estat elegit alcalde de Borrassà

2023-06-17 13:00

Els electe de Bprrassà, Joan Hurtós; Francesc Xavier Oliveras; Jaume Congost; Xavier Clotas i Ricard Hernández de Junts per Borrassà; i Jordi Giró i Sílvia Badosa de Fem Borrassà han promès per imperatiu legal el càrrec de regidor i, després, Joan Hurtós Gironell ha estat investit alcalde de Borrassà amb els vots dels cinc regidors de Junts.

Tot seguit l’alcalde ha donat la paraula al cap de llista de Fem Borrassà, Jordi Giró, que ha ofert la col·laboració del seu grup per treballar per Borrassà.

I després a Xavier Oliveras, que ha intervingut en nom de Junts per Borrassà, qui ha felicitat a l’alcalde i ha declarat que ha estat un honor pels regidors de Junts votar-lo. Ha manifestat que en aquesta nova legislatura es volen fer nous projectes, alguns dels quals ja estan en marxa, per fer un poble encara millor i més pròsper i continuant treballant per tota la gent de Borrassà.

Per acabar l’alcalde, molt emocionat, ha agraït el suport als seus companys del grup municipal de Junts, la feina i la implicació durant el temps que han estat a l’Ajuntament les dues regidores sortints, Marta Reixach i Mireia Juncosa, el suport i la col·laboració del seu grup de treball amb el qual compta i a la gent que els ha donat la confiança a les urnes.