Ja us podeu descarregar el nou àlbum de Dekrèpits

2010-05-10 18:36

Des d'avui dilluns ja podeu aconseguir gratuïtament el nou disc de Dekrèpits. Es titula "Sembla que plourà" i conté dotze noves cançons. Podeu accedir-hi directament des d'aquest enllaç i descarregar-lo al vostre ordinador. La banda altempordanesa d’ska, folk i rock actuarà el 29 de maig a Roses, abans el dia 15 tenen un bolo a Porqueres.

“Sembla que plourà”, és el tercer disc del grup i presenta cançons que aviat seran petits himnes dels seus concerts com “El Circ de la Política”, “Gasta”, “Crida” o “Begudes de la terra” on fan un recorregut geogràfic per beuratges dels Països Catalans com la pomada de ses illes, el masclet de Reus o la garnatxa de l'Empordà.

Dekrèpits funcionen des de l'any 2003 combinant l'ska amb instruments propis del folk català com la gralla i l'acordió diatònic. Els seus concerts són altament festius i reivindicatius. El seu èxit més important ha estat l'adaptació de "Boletaires" de Jaume Arnella, una sardana-ska amb la que, cada cop que la interpreten en directe, aconsegueixen que el públic formi una gran rotllana.