Finalitzen les obres de consolidació del cementiri de Borrassà

2010-10-28 17:03

L’Ajuntament de Borrassà acaba aquesta setmana les obres de consolidació del cementiri municipal. L’objectiu del projecte és el de protegir i mantenir en les millors condicions l’equipament. Els treballs han consistit en la reparació de les cobertes dels nínxols per protegir-los i evitar la pèrdua d’estanqueïtat que hi havia i la seva degradació progressiva. També s’han fet obres per reparar la volta de la capella existent al recinte, s’han arreglat les esquerdes que hi havia en el seu interior i s’ha pintat.

Igualment, s’ha contemplat la pavimentació dels passadissos perimetrals als nínxols i a la capella, s’ha arranjat la part frontal dels nínxols, s’ha pintat tot l’equipament i a l’entrada del recinte s’ha fet una passera adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i també s’ha adaptat l’accés a l’entrada.

L’alcalde de Borrassà, Ferran Roquer, en una visita d’obres, feta aquest mati, ha considerat que “amb el projecte s’ha consolidat, millorat i dignificat un equipament i, des de l’Ajuntament estem molt satisfets perquè s’han resolt els problemes de degradació que presentava i perquè es podrà tenir enllestit per la diada de Tots Sants”. El pressupost del projecte és de 60.090,22 euros. Per al seu finançament s’ha rebut una subvenció del Pla d’Obres i Serveis de Catalunya de 53.999 euros, gairebé el 90% del cost de l’obra.