Ferran Roquer nou director dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Ocupació a Girona

2013-03-04 12:30

El Departament d'Empresa i Ocupació ha nomenat l'alcalde de Borrassà Ferran Roquer i Padrosa com a nou director dels Serveis Territorials del Departament a Girona. Roquer és llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i diplomat en Ciències Econòmiques (Universitat de Girona). És tècnic tributari, professor associat del Departament de Dret públic, a l'àrea de Dret Financer, de l’UdG i professor d’ensenyament secundari en l’especialitat d’economia. És formador de formadors en cursos organitzats pel Departament d’Ensenyament i per l’Institut de Ciències de l’Educació de l’UdG. A més, ha estat professor de diversos programes de transició al treball a Figueres. 

Alcalde de Borrassà des del 2003, ha estat conseller de Turisme, Esports i Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. En el Consell va impulsar la Taula de Formació i Treball i també Itinerànnia, una xarxa de senders de qualitat entre les comarques de l’Alt Empordà, Garrotxa i Ripollès, l’Associació Alt Empordà Turisme i la Marca de Garantia “Producte de l’Empordà”, entre moltes altres. Ha estat president de l’Associació Alt Empordà Turisme, de la marca de garantia “Producte de l’Empordà” i conseller del Consell d’administració del Patronat Turisme Costa Brava Girona. 

Ferran Roquer, que ha estat des del febrer de 2011 i fins ara director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, s’ha incorporat avui mateix i ja s'ha reunit amb el personal dels Serveis Territorials i també amb el delegat del Govern, Eudald Casadesús, i el director de Serveis del Departament, Josep Anton Mundó.