Ferran Roquer (CiU) es presenta a la reelecció a l'alcaldia de Borrassà

2011-02-10 16:00

El cap de llista de Convergència i Unió per a les eleccions municipals a Borrassà serà l’actual alcalde, Ferran Roquer i Padrosa que ha decidit tornar a encapçalar la llista i presentar una candidatura continuista, després d’haver-ne parlat amb els militants del partit i amb els regidors amb els que governa el poble.

Roquer es marca com a objectius principals “mantenir la cohesió social al poble, la nostra idiosincràsia, millorar la qualitat de la vida dels veïns i molt especialment treballar per garantir la qualitat de l’aigua que se subministra a la població per poder deixar enrere els problemes que l’ afecten. I un altre eix que ens marquem com a prioritari, des del nostre convenciment que és un dels pilars estructurals de la societat, és el de facilitar totes les eines al nostre abast per la millora contínua del nivell d’ensenyament que s’imparteix a l’escola, per dotar als alumnes amb els millors instruments que els han de permetre gaudir d’un exitós desenvolupament en tots els àmbits de la seva vida”.

De totes formes, Roquer reconeix que “ens trobem en uns moments molt difícils i amb importants reptes per superar, però ens mou l’esperit de servei i estem molt il·lusionats i esperançats per continuar treballant per un poble que ens estimem i que és molt receptiu i participatiu i s’implica a fons en aquesta lluita que creiem ha de ser conjunta. Si els veïns tornen a dipositar la seva confiança en nosaltres, treballarem de valent i estem convençuts de, junts, poder superar amb garanties d’èxit totes les dificultats que es troben a l’horitzó”.