Exposició itinerant a l'Hospital de Figueres sobre la prevenció solar i el càncer de pell

2021-08-06 16:00

Fins al 20 d’agost, Consultes Externes de l’Hospital de Figueres acull l’exposició itinerant de l’AECC-Catalunya contra el Càncer sobre la prevenció solar i el càncer de pell. La iniciativa busca conscienciar la població de la importància de protegir la pell de les radiacions ultraviolades, donar a conèixer que té memòria i evitar la sobreexposició i les cremades solars. 

AECC-Catalunya Contra el Càncer va impulsar aquesta mostra amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Pell, que es commemora cada 13 de juny i, durant tot l’estiu, els sis expositors enrotllables (roll-ups) recorreran diferents centres de la demarcació de Girona. 

L’exposició explica com afecten les radiacions ultraviolades a la nostra pell, així com també quins són els beneficis i  perjudicis que apareixeran a curt i mitjà termini si s’abusa del sol o si ens hi exposem sense una protecció adequada. A més, ofereix informació concreta sobre com identificar quin tipus de pell es té, com posar-se el protector solar i alguns consells per gaudir d’un estiu lluint una pell saludable.