Estopa també celebraran els 25 anys d'escenaris d'Albert Pla a l'Acústica de Figueres

2014-07-24 12:00

Els Estopa són la nova confirmació del concert de celebració dels 25 anys de carrera d’Albert Pla, el cantautor més irreverent i brillant del nostre país, que el Festival Acústica de Figueres acollirà el proper dissabte 30 d’agost a la plaça Gala-Salvador Dalí. Els germans Muñoz s’uneixen a l’elenc de luxe que ja ha confirmat la seva presència: Quimi Portet, Sílvia Pérez Cruz i Raül Refree, Pau Riba, El Canijo de Jerez, Tomasito, Gerard Quintana, Maria Rodés i Pascal Comelade. Les vendes d'entrades del concert van a bon ritme. 

Per altra banda, el cartell de l’Acústica es completa amb les actuacions gratuïtes de Tomeu Penya i Halldór Már. El cantautor mallorquí actuarà dijous 28 d’agost a l’escenari de la Plaça Catalunya. El cantautor i guitarrista islandès Halldór Már actuarà també dijous al Soul Cafè. L’islandès és una de les sorpreses musicals de la temporada gràcies a les versions que ha fet en clau de folk i pop de clàssics catalans com “The Wind”, que és “Al vent” de Raimon, “The Sun Could Rise Tonigh” o el “Qualsevol nit pot sortir el Sol” d’en Sisa o la divertida “Shake It Baby” que revisita el “Remena nena” dela Guillarmina Motta. 

El Festival Acústica de Figueres, l’aparador acústic de Catalunya, es caracteritza per programar una quarentena de concerts a sis escenaris a l’entorn del Museu Dalí. L’any passat va acollir a més de 80.000 persones.