Escudero presidirà la Federació d'Hostaleria de Girona quatre anys més

2011-09-14 11:00

L'única candidatura presentada va ser la d'Antoni Escudero i Martínez, membre associat de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà i, ja President de la Federació, durant els darrers vuit anys. Després de dos mandats de quatre anys, temps límit per ser President segons els estatuts de la patronal, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà va poder tornar a presentar la candidatura d'Escudero, ja que el 31 de gener de 2011 l’Assemblea General de la Federació va aprovar la modificació parcial de l’article 40 dels estatuts per tal que el mandat de presidència fos il—limitat en el temps.

Seguint el procediment electoral, Antoni Escudero va obtenir el 100% dels vots a favor. Escudero després de saber el resultat obtingut va donar les gràcies a tots els membres assistents a l’assemblea, així com a la feina feta a càrrec de les deu associacions comarcals que composen la Federació.

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per deu associacions i/o gremis territorials: Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, l’Associació d’Hostaleria Girona i Radial, Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya, Associació d’Hostaleria del Ripollès, Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Associació Hotels i Càmpings Cerdanya, Associació d’Hostaleria de Blanes, Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, i l’Associació d’Hostaleria de la Selva.

Les deu associacions tenen associats hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries, sales de festa, entre altres. La Federació compta avui amb més de 1.500 empreses federades.