Es renovaran voreres a l'Avinguda Salvador Dalí

2011-08-03 09:00

Figueres renovarà 2.400 metres quadrats de voreres, És un projecte que permetrà la millora de prop de 2.400 metres quadrats de vorera i que començarà a executar el Servei de Manteniment Municipal passat l’estiu. El cost de l’obra, que al fer-se amb personal municipal només contempla la compra de materials, és de 50.000 euros i una de les vies més beneficades serà l’Avinguda Salvador Dalí. En aquest vial es renovaran 1.397 metres quadrats de vorera, just a l’encreuament amb els carrers Port Lligat i Elx.

“La intervenció en aquest punt de l’avinguda Salvador Dalí és una obra molt reivindicada pels veïns de la zona i que, a més de millorar la mobilitat i seguretat dels vianants a la zona, ens permetrà millorar la imatge d’una de les entrades de la ciutat”, explica el regidor responsable del servei Joaquim Felip, qui també ha volgut destacar “la importància de donar continuïtat de les inversions en via pública des de l’inici de mandat. Una constant que ens ha permès, any rere any, actuar de forma continuada en espais públics que ho necessitaven”.

Inversió acumulada de 675.000 euros
Des de l’any 2008 i comptant amb la inversió d’aquest any, el Govern municipal haurà destinat 675.000 euros en la millora de prop de 10.000 metres quadrats de vorera. Una acció que en el seu moment es va complementar en la renovació de 17 cruïlles de la ciutat. Destacar que en l’àmbit de les cruïlles, actualment també ha començat a executar-se un pla de millora als encreuaments dels carrers Concòrdia amb González de Soto; Poeta Marquina amb Mestre Falla; i, finalment, al carrer Pedreres amb Ter.