Els Bombers amb la donació de sang a Figueres

2017-03-24 15:00

El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, participarà aquest dissabte, dia 25 de març, en la inauguració de la campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’, que se celebrarà a Figueres.

L’acte, que tindrà lloc a partir de les 11 del matí a la plaça Catalunya, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, del representant del Banc de Sang i Teixits a Girona, Jordi Vila; i del Director Territorial d’Interior a Girona, Albert Ballesta, així com del cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano, entre d’altres assistents.

Durant de tot el dia, la ciutat de Figueres acollirà un seguit d’activitats que donaran un caire festiu i instructiu a la jornada de donació. A banda dels Bombers de la Generalitat i dels membres del Banc de Sang i Teixits, també hi col·laboraran el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la Guàrdia Urbana de Figueres, membres de Protecció Civil local, i entitats culturals de la ciutat empordanesa.

La campanya també es durà a terme demà dissabte a Terrassa i Castellar del Vallès (Vallès Occidental), així com a Malgrat de Mar (Maresme), mentre que diumenge arribarà a Roses i Sabadell (Vallès Occidental).

Amb aquesta cita arrenca de manera oficial una campanya que, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre de donacions de sang, recorrerà 16 ciutats de tot Catalunya, fins al proper 1 d’abril.