Els Amics de les Arts, Sílvia Pérez Cruz, Obrint Pas i Roger Mas al Festival Portalblau de l'Escala

2012-05-10 13:30

El festival Portalblau que s'ha presentat avui dijous compta aquest any amb Els Amics de les Arts, Sílvia Pérez Cruz, Obrint Pas, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, el cantautor francès Yves Jamait, el cantautor escalenc Josep Tero i l’orquestra Fireluche, a més d’una segona edició de la mostra de cinema “Mediterrànies”.

Se celebrarà des del 29 de juliol al 15 d’agost, apostant novament per tres espais emblemàtics com a escenari: El Fòrum Romà d’Empúries i la Mar d’en Manassa, com a espais de pagament, i la plaça Catalunya, per als actes gratuïts (cinema i el tancament del festival amb l’orquestra Fireluche). A Empúries hi haurà dues actuacions. En primer lloc, el 10 d’agost, Els Amics de les Arts, dins la gira de presentació del seu tercer disc, Espècies per catalogar. Un dia després, Sílvia Pérez Cruz, una de les millors veus del moment, passarà pel Fòrum Romà amb la presentació del disc “11 de novembre”, el seu projecte més personal. Les entrades per a aquests concerts estan a la venda a través de Servicaixa.

El Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània, Portalblau, potencia aquest any la seva pluridisciplinarietat, amb la incorporació d’una mostra d’escultures, i entra a formar part, amb una desena de festivals mediterranis més, del projecte de nova creació Xarxa Euromediterrània per la Cultura i el Patrimoni, Ariadna, que aquest mateix estiu donarà forma al 1er Festival Itinerant de la Mediterrània, amb concerts de cadascun dels festivals.