Els 4t 1a cantaran en un menjador de Figueres

2011-08-17 15:00

Isabel Burgas, de Figueres, rebrà aquest divendres un premi molt especial, un concert al menjador de casa seva del grup 4t 1a (Quart Primera). Ella és la guanyadora del concurs organitzat per l'Acústica i Comerç Figueres consistent en enviar fotografies realitzades pel públic durant les primeres edicions del festival. Aquestes imatges es poden veure aquests dies en diferents aparadors d'establiments comercials de la ciutat per anar-se ambientant de cara a la celebració de la desena Acústica.

4t 1a és un quartet barceloní que ha aixecat expectació amb el seu primer disc “El món en un cafè”. Pop d'autor personal i amb tocs de folk que trepitja terrenys propers a Manel o Els Amics de les Arts. El grup va començar assajant al menjador de casa d'un dels components i la seva aventura ha anat agafant volada fent concerts de franc a domicili. Aquest divendres al vespre Isabel Burgas podrà reunir amics i familiars en aquesta original proposta.

L'Acústica celebra enguany el desè aniversari. El festival es farà del 31 d'agost al 4 de setembre amb unes 40 actuacions en diferents escenaris repartits a l'entorn del Museu Dalí.